Petjes World ApS – her gør du store øjne.

Petjes World ApS er et dansk firma, der blev grundlagt i 2007. Firmaet er grundlagt og ejet af 2 brødre, Peter og Jes. Heraf vores navn, Petjes. De har været i plys industrien i over 15 år.

Vores mål er at være blandt de foretrukne leverandører af kvalitets souvenirprodukter til zoologiske haver, akvarier, museer og forlystelsesparker i hele Europa. Vi sætter en stor ære i at kunne tilbyde en lang række nye produkter hver sæson, der sikrer, at vores kunder har et stort sortiment at vælge fra. Men vi ved også godt, at det ikke kun er vores sortiment det kommer an på. Gode indkøbspriser og kvaliteten på produkterne er i sidste ende det, som vores kunder skal leve af.

Udover disse parametre, er det også vigtig for os, at vi har vores produkter på lager. Med høj leveringsevne og hurtig levering, giver vi vores kunder den bedste basis for at have en god og sund forretning.

Økonomisk går vi efter at være en stærk virksomhed. Vi har de sidste 4 år i træk modtaget den danske pris, Gazelle prisen. Gazelle prisen gives til virksomheder der i løbet af de seneste 4 år som minimum har fordoblet omsætningen/bruttoresultatet. Vi har modtaget prisen i 2013, 2014, 2015 og 2016, og det er vi meget stolte af.

Omsætning er vigtig, ingen tvivl om det. Men vi går også efter at være en sund virksomhed for vores medarbejdere. Det er vigtigt for os at vores medarbejdere har det godt og er glade for at arbejde her. Medarbejderne er virksomhedens rygrad.

Det er ikke nogen hemmelighed, at dette er en familievirksomhed. Det kan man også se på vores modelbilleder. Børnene vi bruger til modelfotos, det er Jes’ og Peters egne børn.

Selvom vi er en lille familievirksomhed, så kan vi være stolte af at være en af de førende leverandører indenfor vores branche. Og vi er stolte af at kunne tilbyde vores samarbejdspartnere, store som små, produkter i høj kvalitet til gode priser kombineret med god service.

Og vigtigst af alt: vi elsker at lave nye bedste venner til børn i hele Europa.